woensdag 25 juni 2014

Airchestra tijdens KLMusicNight


Op zaterdag 20 september vindt in Hoofddorp de KLMusicNight plaats, onderdeel van het 95-jarig bestaan van KLM. In schouwburg De Meerse en het naastgelegen poppodium Duycker verzorgen de KLM Partyband, het KLM Orkest, het KLM Mannenkoor, Airchestra, DJ Friso en andere KLM talenten een waar muzikaal spektakel. KLM'ers, hun familieleden en vrienden kunnen genieten van klassieke muziek, pop, soul, jazz, dance en verrassende combinaties van de verschillende muziekstijlen van hun musicerende collega's. 
 
Het programma begint om 17.00 uur met een driegangendiner in De Meerse. Diverse singer-songwriters maken hier een bijzonder en intiem feestje van. Vanaf 19.45 uur vindt een kruisbestuiving plaats tussen de verschillende gezelschappen. Zo zingen vocalisten van de KLM Partyband het nummer "Rood" van Marco Borsato met het KLM Orkest en een stuk uit Mozarts "Nozze di Figaro" met symfonieorkest Airchestra. De heren van het KLM Mannenkoor ondersteunen op hun beurt de partyband bij een uitvoering van de mega-hit "Happy" van Pharrel Williams. Tegelijkertijd vindt vanaf 20.30 tot 23.00 uur het Muziek CafĂ© plaats. De KLPopNight, met DJ Friso en de KLM Partyband, vormt van 20.30 tot 01.00 uur het sluitstuk van de avond. 

Toegangskaarten voor de KLMusicNight kosten 15,00 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur. KLMusic Night 2014 is toegankelijk voor iedereen. Dus neem familie, vrienden, buren en bekenden mee voor een spectaculair en gezellig avondje uit.

 info@restaurantpremiere.nl (o.v.v. KLMusicNight 2014)

>Koop hier je toegangskaarten, ze zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van De Meerse. <<<