donderdag 5 december 2013

Repetitieverslag 4 december

Vandaag een soort eerst generale repetitie, omdat een aantal leden volgende week woensdag niet aanwezig kan zijn. Dus volgende week de tweede general.

Door calamiteit aan de voordeur heeft iedereen gemiddeld een kwartier voor de deur staan wachten. Waarschijnlijk is dit een goed moment om een ledenlijst te delen met mobiele nummer, zodat we elkaar beter kunnen bereiken. Gelukkig was het droog :-)

De musici druppelden daardoor binnen. Stemmen en gestart met de Pavane. Chanson de Nuit en Matin. Deze twee klonken echt mooi! Daarna de Schaatsrijderswals. Allemaal nog even goed de loopjes bekijken en houd elkaar en vooral Jeannine in de gaten v.w.b. het tempo!

Na de pauze toch Waldteufel nog op een aantal plekken aangepakt. En alvast in kerstsfeer gekomen met de Christmix van Jeaninne! Erg leuk al die verschillende kerstsongs kort te herkennen. De strijkers eindigden met Sibelius.

Nog 1 x repetitie en dan gaan we er zaterdag de 14de voor.
Wat ik begrepen heb: 13 uur verzamelen in de vertrekhal op Schiphol Centrum. Concert van 14-15 uur. Verdere berichtgeving hierover volgt.

Groeten Yvonne

Nagekomen bericht: de groeten van Gijs.